Prelucrari mecanice

Prelucrari mecanice Ploiesti

Terqua a achizitionat o noua masina de gaurit si frezat cu CNC X = 9.000 mm, Y = 4.000 mm, Z + W = 1800 mm

Masina de gaurit si frezat cu CNC X = 14.000 mm, Y = 3.000 mm, Z + W = 2000 mm

  1. Foraje de mare adancime
  2. CNC Bohrwerk UNION
  3. Prelucrari mecanice pe masa rotativa
  4. CNC Bohrwerk KEARNEY & TECKER

Stiati ca majoritatea pieselor din interiorul robotului dumneavoastra de bucatarie sunt construite prin acelasi principiu tehnologic ca si cele din autoturismul dumneavoastra sau cele ale masinii de spalat? Da, asa este. Aici vorbim despre procesele de prelucrari mecanice cu ajutorul utilajelor CNC si nu numai. Terqua iar principalul nostru domeniu de activitate este cel de a oferi servicii profesionale de prelucrari mecanice de cea mai buna calitate pentru orice buget si proiect.

prelucrari mecanice Ploiesti

Privire de ansamblu asupra procesului . In primul rand, rotorul unui motor electric este mai exact un ax prevazut cu o serie de suporti speciali, bobine si lemele de contact. Suna simplu, insa de la un simplu ax, tabla, cateva elemente de plastic si conductor de cupru pana la un rotor funcitonal sunt cateva lucruri de punctat. Intregul proces de fabricare pleaca de la procesele de prelucrari mecanice ale tablei. Fasiile de tabla zincata si tratata sunt preluate de catre un utilaj care stanteaza, sau decupeaza prin stantare mai exact forma elementelor ce urmeaza sa formeze corpul metalic al rotorului. Aceste elemente sunt denumite Tole, iar prin suprapunerea a mai multor astfel de tole se realizeaza suportii pentru bobinele de inductie a campului magnetic. Odata decupate, aceste tole au marginile teioase, asdar, urmatorul utilaj de prelucrari mecanice este cel care, dupa ce tolele au fost asezate pentru a forma corpul rotorului, slefuieste marginile acestora.

Calitate, inovatie si tehnologie de varf numai prin Terqua Daca doriti sa aduceti la viata proiectele dumneavoastra, apelati cu cea mai mare incredere la serviciile noastre. Asa cum am mentionat mai sus, toate etapele sunt deosebit de importante pentru a se obtine produse finite de calitate superioara. Va asteptam sa ne contactati pentru a beneficia de serviciile  oferite de specialistii nostri cu experienta. Veti beneficia de un raport calitate – pret exceptional, asadar veti putea sa va puneti in aplicare toate proiectele foarte usor.

Putem spune ca fara utilajele specializate fabricarea motoarelor electrice in masa ar fi imposibila, acest principiu aplicandu-se la majoritatea produselor din zilele noastre. tocmai din acest motiv venim in ajutorul dumneavoastra cu informatii servicii si produse.