Debitare laser

TERQUA este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de taiere cu laser din Ploiesti. Utilizam cele mai noi tehnologii laser pentru a produce taieturi de cea mai buna calitate posibila. Masinile noastre sunt fabricate de BYSTRONIC – ELVETIA, unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme laser din lume.taiere cu laser Ploiesti

Taierea cu laser are o serie de avantaje fata de alte procese de taiere. In primul rand, este foarte precisa, ceea ce duce la mai putine deseuri si la timpi de productie mai scurti. In al doilea rand, este prietenoasa cu mediul inconjurator, deoarece nu produce vapori sau deseuri nocive. In cele din urma, taierea cu laser este foarte rapida, ceea ce o face ideala pentru productia de volume mari.

Daca sunteti in cautarea celei mai bune calitati si a celor mai rapide termene de executie, atunci apelati la TERQUA. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de taiere.

Avantajele taierii cu laser:

In ultimii ani, tehnologia de taiere de precizie a avansat pana in punctul in care acum este posibil sa se taie contururi delicate cu o precizie incredibila. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea de scule si masini de taiere specializate, care pot realiza taieturi cu o precizie de practic 0,1 mm.

Acest nivel de precizie este pur si simplu imposibil de realizat cu un taietor cu plasma sau cu oxigaz, din cauza faptului ca aceste masini nu sunt capabile sa taie cu un asemenea nivel de precizie. De fapt, chiar si cele mai avansate masini de taiat cu plasma sunt capabile sa taie cu o precizie de pana la aproximativ 0,5 mm.

Printre beneficiile taierii cu laser se numara taieturile rapide si precise, versatilitatea si costurile reduse. Aceasta tehnologie este adesea utilizata in industria de productie pentru a crea produse rapid si la costuri reduse. Taierea cu laser este un instrument versatil care poate fi utilizat pentru o varietate de aplicatii, de la taieturi simple, la forme si structuri complexe.

Debavurarea, rectificarea, gaurirea si frezarea sunt toate operatiuni necesare pentru fabricarea pieselor. Cu toate acestea, datorita eliminarii acestor operatii, faza de asamblare a procesului de fabricatie este scurtata intr-un mod semnificativ. Acest lucru inseamna ca piesele pot fi asamblate mai repede si cu mai putine probleme, ceea ce inseamna ca produsul dumneavoastra poate fi livrat mai repede clientilor.debitare cu laser

Un alt avantaj al debitarii laser este coeficientul maxim de utilizare a materialului folosind un soft dedicat pentru realizarea planelor de croire.

Spre deosebire de alte masini de debitat cu laser, dimensiunea de prelucrare a masinilor noastre ajung la 2500×8000 mmm, fiind capabile sa debiteze pese de otel cu o grosime de pana la 25 mm.

O metoda de taiere cu laser care utilizeaza lumina infrarosie focalizata cu energie inalta pentru a topi sau evapora materialul intr-o zona localizata este cea mai rapida si mai precisa metoda de taiere care poate fi utilizata pentru o mare varietate de metale si materiale nemetalice. Acest procedeu este alegerea perfecta pentru taieri de precizie in zone greu accesibile sau pentru sarcini care necesita o taiere rapida si precisa.

Procesul de taiere cu laser incepe prin directionarea unui fascicul concentrat de lumina infrarosie de inalta energie catre materialul care trebuie taiat. Aceasta metoda de taiere bazata pe caldura topeste sau evapora rapid materialul, creand o taiere curata si precisa. Gazul care elimina materialul topit ajuta, de asemenea, la evitarea blocarii materialului in instrumentul de taiere cu laser sau la ranirea persoanelor sau echipamentelor din apropiere.

Taierea cu laser este o metoda de taiere versatila si fiabila, care este perfecta pentru o varietate de sarcini. Daca aveti nevoie de taieri rapide si precise in zone greu accesibile, taierea cu laser este alegerea perfecta.

Apeleaza la Terqua pentru proiectul tau

Cautati o companie care sa va ajute cu urmatorul proiect? Nu cautati mai departe de Terqua! Suntem specialisti in acest domeniu din anul 2000, iar echipa noastra de specialisti este calificata intr-o varietate de tehnologii. Va putem ajuta cu proiecte de orice dimensiune si complexitate si suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale colaborarii cu Terqua este timpul nostru de executie rapid si eficient. Deseori avem la dispozitie piese care raspund exact nevoilor clientilor nostri si suntem capabili sa implementam proiectele rapid si eficient. Clientii nostri constata adesea ca rezultatele noastre sunt mai bune decat se asteptau.

Asadar, de ce sa nu ne contactati astazi si sa vedeti ce putem face pentru dumneavoastra? Am fi bucurosi sa discutam despre cerintele specifice ale proiectului dumneavoastra.