Debitare laser

Pentru debitarea tablelor TERQUA foloseste o instalatie de debitare cu LASER, de cea mai inalta productivitate, fabricata de firma BYSTRONIC – ELVETIA. Taiere LASER, in comparative cu alte procedee de debitare, prezinta anumite avantaje, ca de exemplu:

taiere laser Ploiesti

 

    1. ● Debitarea, inclusiv marcarea, de contururi complicate atat interioare cat si exterioare, imposibil de realizat prin debitare cu plasma sau oxigaz cu precizie de 0.1 mm.
    1. ● Viteza de debitare ridicata, inseamna productivitate, respectiv costuri scazute.
    1. ● Piesele astfel debitate ajung in cel mai scurt timp la faza de montaj datorita eliminarii anumitor operatii : debavurare, polizare, gaurire si frezare.
    1. ● Coeficient maxim de utilizare a materialului prin folosirea unui soft dedicat pentru realizarea planelor de croire.

 

Taiere laser Ploiesti

Dimensiunea maxima a piesei debitate este de 2500 x 8000mm. Grosimea maxima pentru piese din otel este de 25 mm. Masina este dotata cu 2 mese interschimbabile automate, asigurandu-se astfel o productivitate ridicata. Procesul de debitare  laser. Intreg procesul utilizeaza un fascicul concentrat de lumina infrarosie de mare energie pentru a topi sau evapora materialul din zona localizata si un gaz ce indeparteaza materialul topit. Despre procesul acesta trebuie sa mentionam ca reprezinta metoda cea mai rapida si precisa metoda de taiere care se poate folosi pentru o varietate ridicata de metale si materiale care nu fac parte din categoria metalelor.debitare laser Ploiesti

Aspecte privind aceasta tehnologie Tehnologia laser permite ca debitarea materialelor sa se realizeze sub diferite forme cu geometrii

variate indiferent de complexitatea pe care o prezinta. Avantajul este acela ca taieturile realizate nu lasa in urma lor zgarieturi inestetice iar materialul isi pastreaza calitatea intacta. Totodata este un proces flexibil si se pot realiza o gama variata de modele. Marginile materialului raman netede iar piesele finite pot fi asamblate imediat fara a mai fi necesar sa se realizeze operatiuni de finisare. Viteza este una foarte mare ceea ce permite executia unui numar foarte mare de elemente intr-un timp foarte scurt.

Terqua o companie care reuseste sa va ofere tot ce aveti nevoie Daca sunteti in cautarea unor specialisti care sa puna in valoare proiectele dumneavoastra atunci apelati cu cea mai mare incredere la noi. Suntem pe piata inca din anul 2000 iar tehnologiile utilizate sunt de ultima generatie. Prin intermediul acestui proces veti reusi sa obtineti piese de calitate care sa raspunda cu precizie la necesitatile pe care le aveti dar sa si puteti sa puneti in aplicare proiectele pe care doriti sa le vedeti realizate. In special daca doriti sa aveti rezultate repede si eficient atunci apelati la serviciile noastre  si veti descoperi mult mai multe avantaje decat am enumerat aici.