Debitare cu plasma si oxigaz

Pentru materiale cu o grosime mai mare de 25 mm, Compania detine urmatoarele masinarii: Zinser ● Lungimea mesei = 2×7 m; ● Latimea mesei = 4100 mm; ● Grosimea max taiere autogen 300 mm; ● Grosimea max taiere plasma ≈ 40 mm; ● Dimensiunea mesei de debitare este 4100×140000 mm. Masina de debitat Messer ● Tolerante conform SREN ISO9013; ● Lungimea mesei = 12000 mm; ● Latimea mesei = 6000 mm; ● Grosime taiere max 300 mm; ● Dimensiunea mesei de debitare: 5000×12000 mm; Masina este pr

debitare cu plasma

evazuta cu 4 capete ce pot taia simultan. In conformitate ISO 9013. Debitare cu plasma – procesul inovator care a revolutionat industria debitare laser.

 Cu siguranta fiecare proces este important si detine un rol deosebit pentru a putea duce la indeplinire proiectele dumneavoastra c at mai eficient si rapid. In aceasta sectiune va prezentam procesul de debitare cu plasma care se remarca printr-o serie de caracteristici deosebite. In primul rand, pentru a putea realiza o debitare cu plasma trebuie sa stiti ca lucram cu echipamente si tehnologii de ultima generatie, astfel incat sa aveti certitudinea ca proiectele dumneavoastra prind viata si sunt realizate de o echipa de profesionisti.
Practic, reprezinta un proces de mare viteza utilizand un control riguros al arcului electric pentru debitarea materialelor metalice. Prin intermediul acestui proces veti reusi sa obtineti materiale debitate in cantitati mari, se creste productivitatea, se reduc in mod considerabil costurile de operare iar intregul proces este adaptabil pe diverse materiale metalice. Intregul proces se desfasoara in conditii sigure respectand normele si cerintele in vigoare. Rezultatele obtinute vor fi cele asteptate de dumneavoastra si veti putea sa va desfasurati activitatea in cele mai optime conditi. Va asteptam solicitarile cu interes si de abia asteptam sa punem in practica toate proiectele dumneavoastra indiferent de complexitate sau de cerintele pe care le presupun.